Project Description

   

  Příprava: 5 min

Ingredience na1porciporciporcí:

  • 200g

    sýru Feta

  • 2lžíce

    provensálského koření

  • 5

    listů šalvěje

  • 5

    ks dlouhého fermentovaného Kampotského pepře

  • extra panenský olivový olej

Postup:

  1. Nakrájejte Fetu na malé kostičky, přemístěte do sklenice.
  2. Povařte minutu listy šalvěje, vyjměte je z vody a pečlivě je osušte kuchyňskou utěrkou. Poté listy šalvěje spolu s provensálskými bylinkami a dlouhým soleným kampotským pepřem přidejte do sklenice.
  3. Nalijte olivový olej do sklenice s feta sýrem dokud kousky sýru nebudou zcela zakryté. Dobře promíchejte a nechte v ledničce na pár dní, než se chuť pořádně rozvine. Marinovaná feta může být skladována několik měsíců... Tedy pokud odolá Vašim nájezdům :-)

Nakupte si pepř na našem e-shopu