Recept pro Vás připravili: @Seasonsuppers a @laplantationfairspices
Příprava: 5 min
Ingredience na1porciporciporcí:
200g
sýru Feta
2lžíce
provensálského koření
5
listů šalvěje
5
ks dlouhého fermentovaného Kampotského pepře
extra panenský olivový olej
Postup:
Nakrájejte Fetu na malé kostičky, přemístěte do sklenice.
Povařte minutu listy šalvěje, vyjměte je z vody a pečlivě je osušte kuchyňskou utěrkou. Poté listy šalvěje spolu s provensálskými bylinkami a dlouhým soleným kampotským pepřem přidejte do sklenice.
Nalijte olivový olej do sklenice s feta sýrem dokud kousky sýru nebudou zcela zakryté. Dobře promíchejte a nechte v ledničce na pár dní, než se chuť pořádně rozvine. Marinovaná feta může být skladována několik měsíců... Tedy pokud odolá Vašim nájezdům :-)
Napsat komentář