Příprava: 10 min
Recept pro vás připravili: @divokybistro
Ingredience na
1porciporciporcí:
Postup:
- Zelené fazolky pár minutek povaříme, vyndáme z vroucí vody a ihned je zachladíme ve studené vodě s ledem.
- Po odležení jednotlivé kousky obalíme v hladké mouce a smažíme 4 minuty v rozpáleném oleji.
- Na olivovém oleji opečeme červenou cibulku nakrájenou nadrobno, přidáme nastrouhaný zázvor a česnek nakrájený nadrobno. Lehce zaresetujeme, zakápneme rybí omáčkou, zalijeme kokosovým mlékem, přidáme strouhaný kokos a chvilku povaříme. Jakmile směs vychladne, smícháme s fazolkami.
- Tuňáka opečeme prudce a velmi krátce z obou stran tak, aby uvnitř zůstal syrový.
- Dáme na teplý talíř, posypeme naším Spicy mix kořením a zakápneme lehce olivovým olejem. Servírujeme s fazolkovým salátem.