Zapomeňte na tňáka v konzervě, tento kousek kombinovaný se skvělým salátem z Divoký Bistro je jiná pohádka!

  Příprava: 10 min
Recept pro vás připravili: @divokybistro

Ingredience na
1
porciporciporcí:


Postup:

  1. Zelené fazolky pár minutek povaříme, vyndáme z vroucí vody a ihned je zachladíme ve studené vodě s ledem.
  2. Po odležení jednotlivé kousky obalíme v hladké mouce a smažíme 4 minuty v rozpáleném oleji.
  3. Na olivovém oleji opečeme červenou cibulku nakrájenou nadrobno, přidáme nastrouhaný zázvor a česnek nakrájený nadrobno. Lehce zaresetujeme, zakápneme rybí omáčkou, zalijeme kokosovým mlékem, přidáme strouhaný kokos a chvilku povaříme. Jakmile směs vychladne, smícháme s fazolkami.
  4. Tuňáka opečeme prudce a velmi krátce z obou stran tak, aby uvnitř zůstal syrový.
  5. Dáme na teplý talíř, posypeme naším Spicy mix kořením a zakápneme lehce olivovým olejem. Servírujeme s fazolkovým salátem.

Vyzkoušejte Spicy Mix a doplňte fermentovaným pepřem z La Plantation!

Pokud se vám recept líbil, sdílejte ho s přáteli

Další peprné recepty, které by se vám mohly také líbit