Letní grilování

s Kampotskými pepři a kořením z Kambodži

poznejte nové chutě grilování

Ať se chystáte na kapitální T-bone, Tomahawk, steak z přeštíka, kuřecí křídla, rybu či grilovanou zeleninu, jistě se budete poohlížet po koření, které podpoří Vaši snahu a tak sklidíte zasloužený obdiv rodiny či přátel. Vězte, že není zapotřebí desítek tajuplných sáčků, jejichž obsah je záhadou i pro jejich prodejce. Vsaďte na jistotu – sortiment špičkových autentických koření La Plantation z Kambodži se zaručeným původem i kvalitou!

Objevte nejširší sortiment Kampotských pepřů na trhu!

La Plantation je rodinná farma v Kambodži, zaměstnávající v době sklizně přes 300 místních obyvatel a vykupující pepř a koření od několika desítek malých farmářů. Cílem je nejen špičková kvalita produktů, ale i sociální aspekt projektu s ohledem na tradiční postupy pěstování, životní prostředí a udržitelnost. Produkty La Plantation jsou díky tomu držiteli certifikace Fair Trade, ale také hrdými nositeli mnoha ocenění z gastronomických soutěží za své pepře, koření i autentické omáčky!

Ochutnejte koření, které nadchne i špičkové šéfkuchaře!

Nemusíte však být šéfkuchař michelinské restaurace, abyste mohl tyto poklady přírody vyzkoušet – stačí vybrat z našich TOP produktů níže a budete překvapeni, co dokáže udělat jedna krabička se špičkovým pepřem s Vaším vařením a jak dlouho Vám vydrží! Kvalitní koření totiž skrývá násobné množství chuti a aroma v porovnání s běžnými produkty na trhu.

I pár otočení mlýnkem s naším pepřem spraví velký rozdíl!

Objevte koření La Plantation na grilování

Pepř… Kampotský pepř… A který?

Skutečnost, že Kampotský pepř patří mezi ikony asi nemusíme rozpitvávat – tedy popojedeme k jednotlivým variantám. Černý Kampot (či černý zauzený) je ideální volbou do mlýnku na mnoho použití, včetně grilování. Červený se hodí na kachnu, zvěřinu, mořské plody, ovoce či sladké. Bílý využijete na ryby, zeleninu, světlé omáčky a nebo sýry. Jedinečný fermentovaný Kampotský pepř je měkký – můžete jej konzumovat celý ke steakům (viz foto steaku z přeštíka), zamíchat do mletého masa či rozmělnit a vyrobit bombastické pepřové pesto se šťávou z limetky či citrónu!

Vepřová kotleta z přeštíka a Kampotský pepř

1. Kotletu z přeštíka vybalíme a necháme cca 30min temperovat a “nadechnout”
2. Mezi tím připravíme gril nebo grilovací pánev, tuk tentokrát není potřeba. Ideální je grilovací tál, kámen nebo litinová deska – tuk tak nebude odkapávat a využije se pro grilování masa.

CELÝ RECEPT