Sbíráte nápady na vánoční dárky? Pojďte společně vybrat ten, který by pod stromečkem chtěl i samotný ježíšek! Abychom vám usnadnili hledání toho správného, vybrali jsme pro vás 6 nejvíc top produktů, které zaručeně udělají radost každému gastro milovníkovi. Ať už hledáte to nejlepší koření, špičkový mlýnek nebo rovnou obojí, s výběrem rádi poradíme! 

Třídění podle produktu:

1. Kampotské koření

2. Mlýnky

3. Sady

Třídění podle ceny:

1. Dárky do 500,-

2. Dárky do 1000,-

3. Dárky od 1000,-

1. Král pepřů – Kampotský fermentovaný

Chcete někomu udělat radost kvalitním kořením? Potom sáhněte po nejpopulárnějším pepři všech pepřů! Kampotský fermentovaný  má poměrně jemný, komplexní a harmonický nástup s jemným ovocným až květinovým aroma. Díky fermentaci v mořské soli ihned po sklizni, si zachovává maximální čerstvost. 

Jeho nasládlá vůně a unikátní chuť doprovázená jemně pikantním nádechem, ohromí každého. Takže pokud hledáte vhodný dárek pro někoho, kdo chce svým jídlům dodat pořádnou dávku skvělých chutí, kampotský fermentovaný pepř je jasnou volbou!

Pokud chcete svůj pokrm ještě víc opepřit k dokonalosti, vyzkoušejte bílý pepř zauzený studeným kouřem. Vynikající k sýrům, zelenině nebo k rybám. 

Mám vybráno!

2. Vánoce s La Plantation – Kampotská dárková sada

Lámete si hlavu nad tím, který pepř udělá pod stromečkem tu největší radost? Už nemusíte! Právě pro vás jsme připravili speciální dárkové balení, které obashuje jak Kampotský černý tak fermentovaný pepř.

Černý Kampotský pepř vyniká nejvyšší intenzitou, ale zároveň velice delikátním aroma, které přichází po úvodní pálivosti s tóny eukalyptu a máty v jedinečné harmonii.

Vsaďte na jistotu a využijte téhle dárkové sady s pořádnou dávkou toho nejkvalitnějšího pepře!

Dárková sada

A nezůstaneme jen u pepře! Na našem e-shopu najdete dárkové sady s kořením přesně podle vašeho gusta! 

Mám vybráno!

3. Vánoční musthave? Mlýnek a Kampotský pepř!

Pokud rozmýšlíte nad kvalitním a zručným mlýnkem, La Plantation mlýnky stojí rozhodně za pozornost. Pyšní se svým kvalitním keramickým mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí. Je tedy skvělým pomocníkem jak pro domácnost, tak i do restaurace.

Průhledné tělo mlýnku dá navíc vyniknout koření a jeden typ mlýnku můžete použít na sůl i pepř. Například s takovým kampotským pepřem tvoří dokonalé duo! Jestliže se zaměřujete především na eleganci, máte vyhráno! Jeho elegantní akrylové tělo bude trofejí každé kuchyně.

Hledáte unikátní set mlýnku a špičkového pepře? Vyzkoušejte třeba luxusní mlýnek z ořešáku s červeným Kampotským pepřem. Elegance a skvělá chuť v jedné krabičce! 

Mám vybráno!

4. Skeppshult mlýnek – dechberoucí design!

U mlýnků ještě chvíli zůstaneme a představíme si tenhle originál tradiční švédské kultury – litinový mlýnek Skeppshult! Každého dostane už jen svým dokonalým designem. Mlýnek je vyroben ve Švédsku tradičním výrobcem litinového nádobí Skeppshult.

Kdo si tedy zakládá na originalitě, volí správně! I proto výrobce poskytuje 10 let záruku na litinové tělo mlýnku. Ovšem se správným zacházením, se stane celoživotním parťákem!

Dárkové sady s mlýnky nás opravdu baví! My si dali na výběru obzvlášť záležet. Tak která bude ta vaše?

Mám vybráno!

5. Poctivá ruční práce? To jsou české mlýnky!

Skvělých mlýnků není nikdy dost! Proto vám ještě chceme představit tenhle unikát české výroby – mlýnek Atlantic. Tahle ikona z ořešáku je z dílny Český mlýnek na výrobu nejnáročnější. Potěší svou dlouhou životností a především originálním designovým tvarem.

Dřevo ořešáku černého se vyznačuje barvami od světle hnědé po tmavě hnědou, někdy také s nádechem temně fialovočervené barvy. Kdo si tedy zakládá na poctivé ruční práci, nemusí se dále rozmýšlet. Mlýnek Atlantic je jedničkou nejen svým autentickým designem.

Taky nedáte dopustit na ruční výrobu? Mrkněte na další poklady od firmy český mlýnek. Tyhle originální kousky rozhodně stojí za pozornost!

Mám vybráno!

6. Ideální dárek pro muže? Prémiový rum z Kambodži!

Pokud se ve vašem okolí nachází někdo, kdo si potrpí na kvalitním a chuťově unikátním rumu, mnohonásobně oceněný SAMAI Gold nemá konkurenci! Naleznete v něm tóny vanilkydubumedu či hořké čokolády.

SAMAI sklízí obdiv nejen kvalitou rumu, ale i postupem výroby a sehraností skvělého týmu. Pouze nejkvalitnější melasa z cukrové třtiny spolu s unikátním procesem výroby dávají vzniknout tomuto skvělému rumu!

Načerpejte inspiraci a zaujměte alko i nealko nápoji s našimi recepty! Co třeba Old Fashioned s Kampot pepper rumem?

Mám vybráno!

Nejste si výběrem úplně jistí? Nevadí! Svůj dárek můžete ještě více okořenit díky našim jedinečným Kampotským sadám!

Vánoční sady

Přejít na e-shop

About the Author: Petr Klement

Další peprné články, které by se vám mohli také líbit