Kampotský pepř

Do Vaší restaurace

Kvalitní fair-trade pepř

Proměňte jídlo na jedinečný gurmánský zážitek s těmi správnými ingrediencemi. Kampotský pepř je špičková surovina s unikátními vlastnostmi, které dotáhnou chuť vašich pokrmů k dokonalosti. Kampot.cz je dodavatelem pravého Kampotského pepře s Fair Trade certifikací. Kampotský pepř milují nejlepší šéfkuchaři z celého světa a především jejich hosté.

Že není jen černý pepř, u našeho Kampotského platí dvojnásob. Z Kambodži dovážíme pepř v Bio kvalitě, červený pepř, bílý pepř i zelený. Také Kampotský fermentovaný pepř nebo pepř zauzený. Vyzkoušejte dlouhý červený pepř a naprostou gurmánskou specialitu Kampotský Bird Pepper.

Pepř, omáčky a příslušenství

Vyberte si z připravených směsí koření s Kampotským pepřem nebo samostatné balení originálního koření jako Khmerské kari, Galangal, Kurkuma. Poznávejte s námi rozličné pikantní chutě chilli. Samozřejmě Vás vybavíme správným nářadím, kvalitními mlýnky na pepř a koření.

Až Vás omrzí puristický přístup ke grilování se solí a pepřem, nebo také než se k němu dopracujete, máte u nás k dispozici celou paletu koření vhodných ke grilování – červené kari můžete použít se zakysanou smetanou jako dip a nebo použít k naložení masa s trochou oleje, kurkuma dá úžasnou barvu Vašim domácím směsím koření či kuřeti, zázvor a citronovou trávu můžete použít např. do jedinečné majonézy na burger.

ZAUJALA VÁŠ NAŠE NABÍDKA?

NEZÁVAZNÁ POPTÁVKA

Kontaktní formulář